Seat a lansat o nouă imagine teaser cu spatele noului Leon – FOTO

Autor: ProMotor 14 ian. 2020 Știri auto

Seat a lansat o nouă imagine teaser care ne arată partea din spate a noului Leon care urmează să fie lansat pe 28 ianuarie.

Noul Leon adaugă sisteme de iluminare care vor face ca mașina compactă să pară mai dinamică, mai sportivă și mai elegantă, indiferent dacă este privită din exterior sau din confortul cabinei. În 2012, când a fost prezentată a treia generație, Leon a fost una dintre primele mașini din segmentul său care a oferit tehnologia LED completă.

Echipele de proiectare și inginerie ale Seat au dus tehnologia de iluminat la nivelul următor în cel mai bine vândut sector al mărcii, pentru a accentua noul limbaj îndrăzneț al noului Leon. Din exterior, noua generație Leon încorporează tehnologia LED completă; în față, aceasta înseamnă faruri dinamice care vor lumina chiar și cele mai întunecate drumuri.

În partea din spate găsim un sistem de iluminare deja întâlnit pe unele dintre automobilele mărcii, cum ar fi el-Born și SUV-ul Tarraco, care constă dintr-o singură bandă de LED-uri care rulează pe întreaga lățime a mașinii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autodesignmagazine.com/



Comentarii
Inchide