Seat Tarraco – Ce oferă cel mai mare SUV din oferta producătorului spaniol – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 ian. 2023 Știri auto

Seat Tarraco este un SUV mare, spațios, înfrățit cu Skoda Kodiaq. Oferă configurații cu cinci sau șapte locuri și o gamă variată de motoare.

Există un segment întreg în piață pentru oamenii care caută o mașină mare, spațioasă, care să fie și practică. Oamenii caută un SUV versatil de familie și au de unde alege.

Pe aceeași platformă pe care se construiește Skoda Kodiaq este bazat și Seat Tarraco, ruda sa spaniolă care se fabrică în Germania, alături de Volkswagen Tiguan Allspace.

Cea pe care noi am avut-o la test a fost o echipare sportivă, FR, cu un motor pe benzină de 2,0 litri și 190 CP, cutie automată și tracțiune integrală. Aceasta are un preț de bază de 42.000 de euro cu TVA inclus.

Seat Tarraco are un design echilibrat

Exemplarul de test a venit într-o nuanță închisă de verde, completată de faruri și proiectoare de ceață cu tehnologie LED.

Jantele măsoară 19 inch în diametru, iar această mașină a fost echipată și cu șasiu adaptiv. Un alt aspect practic sunt ușile care acoperă pragurile, astfel că atunci când te vei da jos din mașină nu te vei murdări.

Partea din spate aduce aminte de Volkswagen Tiguan datorită formei. Stopurile sunt unite de o bandă LED, iar gurile de evacuare sunt false, având doar rol decorativ.

Spațiu din belșug și materiale bune

Când vine vorba de spațiu, Tarraco oferă din belșug. Portbagajul are un volum de 760 de litri, iar mașina poate fi cumpărată și în configurație cu șapte locuri.

La interior avem scaune electrice, cu memorie și încălzite. Acestea au un contur sportiv și sunt îmbrăcate într-o combinație de piele, microfibră și material textil. Volanul este îmbrăcat în piele, este puțin teșit la bază și are aceeași cusătură contrastantă ca cea întâlnită pe scaune.

În spatele acestui se află un tablou de bord complet digital, foarte configurabil. Ecranul central are o diagonală de 9 inch, conectivitate cu Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, sistemul de sonorizare este oferit de Beats. Odată cu acest ecran, modelul facelift a primit și noul sistem de climatizare. Mașina vine cu senzori de parcare față-spate, sistem de parcare automată și cu un sistem de camere la 360 de grade.

În România, prețurile pentru Seat Tarraco pornesc de la 31.573 de euro.

VIDEO cu interiorul lui Seat Tarraco

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor.ro


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide