A plecat din showroom cu mașina nouă lovită și airbag-urile declanșate

Autor: David Andrei 01 iul. 2020 Știri auto

Un accident bizar a avut loc într-un showroom din India. Un proaspăt proprietar de Kia Carnival a plecat acasă cu mașina lovită și cu airbag-urile declanșate.

GALERIE FOTO

Clientul s-a urcat fericit la volan, a primit o serie de indicații de la un angajat al reprezentanței auto, a pornit motorul, a selectat Drive și a pornit. Drumul său a fost unul foarte scurt însă. Mașina sa nou-nouță, o Kia Carnival, s-a oprit într-un perete din beton. Un angajat al showroom-ului a deschis una dintre portiere, iar din mașină a ieșit praful din airbag-urile sărite. Șoferul și cel aflat pe locul din stânga (pentru că volanul este pe dreapta în India), nu au fost răniți, ci doar luați prin surprindere de impact și de declanșarea airbag-urilor.

Incidentul a fost filmat de un alt angajat al showroom-ului, cel mai probabil, rugat de proprietar să imortalizeze momentul. Acum posesorul de Kia lovită va avea o amintire specială.

Bărbatul a fost ajutat să manevreze mașina în așa fel încât să evite un nou accident. Acesta s-a urcat apoi la volan, i-a salutat pe cei de la showroom și a plecat fără să pară deloc supărat, deși mașina sa nou-nouță s-a ales cu bara față deformată și capota îndoită serios. Farurile au scăpat tefere în urma impactului.

În cazul în care a apucat să-și asigure monovolumul, șoferul va fi nevoit să facă un drum și la compania de asigurări, apoi la service.

Nu este singurul care lovește mașina nouă în showroom

Din primele informații, noul proprietar de Kia Carnival nu mai condusese niciodată o mașină cu transmisie automata și nu a știut să reacționeze atunci când a ridicat piciorul de pe pedala de frână, iar vehiculul a plecat de pe loc. în loc să apese frâna, acesta a nimerit pedala de accelerație.

Filmarea incidentului care a avut loc în curtea showroom-ului apare la scurt timp după un incident similar care a avut loc tot în India.

Un proaspăt posesor de Volkswagen Polo s-a răsturnat la ieșirea dintr-un showroom și și-a distrus mașina nou-nouță. Acesta a avariat o mașină parcată, dar și poarta.

VIDEO: 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide