Și-a pierdut remorca pe care transporta o Tesla. Nici nu și-a dat seama!

Autor: Promotor 28 sept. 2020 Știri auto

Și-a pierdut remorca pe care transporta o Tesla și nici nu și-a dat seama. Imaginile cu platforma deplasându-se haotic pe autostradă au devenit virale.

GALERIE FOTO

Pe filmarea realizată de o cameră de bord pe o autostradă din Marea Britanie, în apropiere de Manchester, se poate observa cum un Range Rover Sport tractează o platformă pe care se află o Tesla Model X. La un moment dat, cuplajul acesteia cedează.

SUV-ul își continuă drumul, dar platforma cu mașina pe ea taie două benzi. Continuarea nu se poate observa în filmare, dar, având în vedere traiectoria acesteia, cu siguranță a lovit parapetul care desparte cele două sensuri de circulație. Se vede în schimb cum, la scurt timp după desprinderea de SUV, un autoturism care circulă regulamentar face, în ultimul moment, o manevră pentru a evita impactul.

Este ușor de anticipat faptul că mașina electrică, Tesla Model X, a fost avariată în urma loviturii de parapet.

De vină pentru acest incident trebuie să fie fie o defecțiune a sistemului de cuplare, fie maniera neglijentă a asigurii cuplajului platformei.

Cel care a filmat totul susține că, înainte ca platforma să se desprindă de SUV, a observat că plăcuța de înmatriculare a acesteia era scrisă de mână, ceea ce contravine legii.

Un TIR și-a pierdut remorca zilele trecute la Chișinău

Imagini incredibile au fost surprinse săptămâna trecută în centrul Chișinăului. Un TIR și-a pierdut remorca într-o intersecție. Șoferul a continuat deplasarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În cele din urmă, conducătorul autotrenului a reușit să oprească în condiții de siguranță.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. Firma de transport ar putea fi amendată pentru modul deficitar în care a fost cuplată remorca. Din fericire, ceilalți participanți la trafic nu au fost puși în pericol, ci doar incomodați de prezența remorcii în intersecție.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide