Nu, nu e banc! Un TIR și-a pierdut remorca în centrul orașului Chișinău

Autor: David Andrei 25 sept. 2020 Știri auto

Un TIR și-a pierdut remorca în centrul orașului Chișinău. Ceilalți participanți la trafic au fost surprinși să o vadă practic abandonată pe carosabil.

GALERIE FOTO

O imagine bizară a fost surprinsă zilele trecute la Chișinău, chiar în centrul orașului. Un TIR și-a pierdut remorca într-o intersecție. Cuplajul remorcii a cedat și aceasta s-a desprins de capul tractor. În filmarea trimisă de un participant la trafic redacției Autoblog.md, aceasta apare sprijindu-se cu partea frontală de asfalt.

Șoferul nu și-a dat seama imediat că și-a pierdut remorca pe drum și și-a continuat deplasarea. În cele din urmă, când a realizat ce se întâmplase, acesta a oprit în condiții de siguranță și a sesizat autoritățile.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări. Oamenii legii au stabilit că TIR-ului i-a cedat mecanismul de cuplare. Ceilalți șoferi nu au fost puși în pericol de incidentul care a avut loc în seara zilei de 22 septembrie.

Poliția va continua cercetările pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul. Firma de transport care deține TIR-ul ar putea fi amendată pentru modul deficitar în care remorca a fost cuplată.

Alte incidente bizare în care au fost implicate remorci

În martie 2019, ușile unei remorci s-au deschis la intrarea pe autostrada care leagă Londra de Birmingham. Din remorcă a “evadat” o mașină de curse cu roll cage, eleron și un singur scaun, rezervat unui pilot.

Anul trecut, remorca unui tractor a căzut în Dunăre în timp ce încerca să urce pe bac. Remorca transporta 10 tone de cereale. Operațiunea de recuperare a fost una complicată. Prima încercare a eșuat și a fost necesară golirea remorcii pentru a permite macaralei ridicarea acesteia.

În urmă cu trei luni, un TIR a rămas blocat într-un tunel pe o șosea din Lituania. Șoferul a estimat greșit înălțimea autotrenului, iar remorca sa s-a dovedit a fi prea înaltă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide