Și-a primit permisul de conducere și nu i-a venit să creadă când a văzut ce apare în poză!

Autor: Elena Luchian 12 aug. 2020 Știri auto

O șoferiță și-a depus dosarul pentru a-și reînnoi permisul de conducere. Când a primit documentul, nu i-a venit să creadă. Ce a văzut în poza de pe permis?

GALERIE FOTO

Mulți șoferi sunt nemulțumiți de cum arată în poza de pe permisul de conducere. Dar această șoferiță are un motiv întemeiat. Jade Dodd din statul american Tennessee a povestit pentru CNN prin ce a trecut. Femeia în vârstă de 25 de ani a fost nevoită să-și reînnoiască permisul de conducere. După ce a depus dosarul, aceasta a primit documentul prin poștă. A rămas fără reacție când l-a văzut. În poza de pe permis nu era ea, ci un scaun gol!

Jade s-a prezentat la ghișeu și i-a spus funcționarei ce problemă are. Aceasta a apelat la un șef pentru rezolvarea problemei cu care nu se mai confruntase niciodată.

Divizia de Siguranță și Securitate din Tennessee explică modul în care s-a ajuns la un permis cu fotografia unui scaun. Pur și simplu, în sistem, a fost încărcată o imagine greșită. Era ultima dintre cele câteva poze realizate, se arată într-un comunicat emis de departamentul de Comunicare al instituției.

“Atunci când ni s-a adus la cunoștință această situație, am remediat-o imediat și i-am furnizat clientei un permis cu fotografia ei”, răspund autoritățile, care anunță că au demarat o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele în care s-a ajuns la o asemenea eroare.

Permisul de conducere cu fotografia unui scaun, subiect de glume

Jade Dodd povestește că, de când a primit permisul cu poza greșită, este ținta glumelor colegilor. “Șeful meu mi-a arătat un scaun din sala de așteptare și mi-a zis: Jade, am crezut că tu ești. Azi dimineață i-am făcut cu mâna acestui scaun!

Tânăra a postat permisul bizar pe Facebook, iar fotografia a fost preluată de peste 19.000 de persoane. Postarea a fost invadată de meme-uri (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide