Şi când te gândeai că Bugatti Vision GT nu poate fi mai agresiv de atât…

Autor: Andrei Ştirbu 25 sept. 2015 Știri auto

Ţi s-a întâmplat şi ţie ca, după ce ai văzut conceptul Bugatti Vision GT, actualul Veyron să ţi se pară un fel de Beetle mai teşit? Noi sperăm ca Vision GT să se materializeze, în oarecare măsură, în viitorul Chiron. Până atunci, să ne suprasolicităm împreună glandele salivare cu acest studiu de design semnat de Alex Imnadze – care ne-a adus conceptele Alfa Romeo 6C, Maserati Bora sau Lamborghini Coupé.

Ceea ce vei vedea în galeria de mai sus este un fel de Bugatti Vision GT pe supradoză de steroizi şi, copii, uite de asta nu e bine să foloseşti steroizi: devii înfricoşători pentru toţi cei din jurul tău. Cu toate că, la prima vedere, Vision GT-ul lui nu este decât o versiune hardcore a unei versiuni hardcore a lui Chiron (cel puţin asta spunem noi), este foarte bine ancorat în istorie.

Alex Imnadze s-a inspirat din modelele legendare Bugatti, şi nu au fost doar două: Type 57SC Atlantic, Aerolith, Type 57 Tank, Veyron şi Type 35 sunt muzele de care a ascultat Alex pentru a creea ceea ce nici măcar în lumea jocurilor virtuale nu există. Încă. Sperăm să se uite cineva la formele lui Type 57 GT (cum l-a botezat creatorul) şi să le redea într-un viitor Gran Turismo. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide