Studiu de design: Lamborghini Coupe, creat de Alex Imnadze

Un designer aspirant a creat un studiu de design pentru un Lamborghini cu două uşi, inspirat din modelele Miura, Diablo şi Estoque ale producătorului italian.

Studiu de design: Lamborghini Coupe, creat de Alex Imnadze Studiu de design: Lamborghini Coupe, creat de Alex Imnadze

Un student la design, pe numele său Alexander Imnadze, a publicat proiectul unui concept de Lamborghini Coupe. El spune că s-a inspirat din modelele mai vechi ale producătorului italian, precum Miura şi Diablo, dar şi din sedanul cu patru uşi Estoque.

Imnadze nu dă nici un detaliu despre creaţia sa, nici măcar numele, dar din imagini putem vedea că este vorba despre un concept cu două uşi, care are, probabil, două locuri şi un motor amplasat central.

Voi ce credeţi despre acest studiu de design?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.