Cum arată singurul Nissan GT-R de pe Autovit. Cu cât se vinde sportiva japoneză de 570 CP

Autor: Ionuț Vîlciu 01 sept. 2022 Știri auto

Un Nissan GT-R se vinde pe Autovit. Mașina are un motor V6 de 570 de cai și își caută un nou proprietar.

Nissan-ul GT-R are o lungă istorie în spate. De la modelul original, lansat în anul 1969, la faimoasele modele ale anilor 1990, numele de GT-R a făcut mereu furori printre fanii mașinilor japoneze.

Actuala generație a fost lansată în 2007 și se află în continuare în producție. De-a lungul anilor, mașina suferit mai multe actualizări și modificări. A trecut prin mai multe facelift-uri, cel din 2017 fiind destul de important.

Este singurul Nissan GT-R listat la vânzare pe site-ul Autovit la momentul scrierii acestui articol (1 septembrie 2022).

Nissan GT-R – Ce primești de la mașina sport supranumită Godzilla?

Mașina pe care noi am găsit-o este din anul 2018. Acest lucru înseamnă că este un model care se bucură de actualizarea care a venit în anul 2017. Atunci, modelele GT-R au primit un nou interior. Acesta includea un nou volan, o consolă centrală redesenată, dar și un nou sistem de infotainment.

La exterior, mașina a primit noi bare de protecție, atât în față, cât și în spate, care să faciliteze o mai bună răcire a motorului și să facă mașina mai aerodinamică.

Au fost făcute modificări și sub capotă. Puterea motorului V6 de 3,8 litri a fost majorată la 570 de cai putere. Acesta respiră și mai bine acum datorită unui sistem de evacuare din titaniu.

Transmisia cu șase trepte a fost reprogramată. Astfel, s-au obținut schimburi de treaptă mai line și mai silențioase. Suspensia a fost recalibrată, iar frânele au fost îmbunătățite.

Exemplarul nostru este finisat într-o nuanță de albastru închis, cu jante negre, iar interiorul este o combinație de negru și roșu. Așa cum spuneam, mașina este din 2018 și a parcurs doar 28,500 de kilometri.

Mașina se vinde cu prețul de 129,999 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide