Pe ce site-uri mai poți să dai anunț ca să-ți vinzi mașina în afară de autovit și olx?

Autor: David Andrei 05 mart. 2021 Știri auto

Toată lumea știe de autovit și de olx. Sunt suport pentru zeci de mii de anunțuri publicate de persoane sau dealeri care vor să vândă mașini. Dar pe ce alte site-uri mai poți da anunț ca să-ți vinzi mașina?

GALERIE FOTO

Autovit și olx rămân cele mai populare opțiuni pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o mașină. Puțini știu însă, că mai există opțiuni unde pot publica anunțuri în mediul online.

Carzz.ro

Cu un simplu click pe butonul “Adaugă anunț”, poți demara procedura pentru a publica un anunț pe Carzz.ro. Nu este necesară crearea unui cont, ci te poți loga folosind contul tău de Facebook. Completezi apoi formularul de pe site și încarci fotografiile cu mașina pe care vrei să o vinzi. “Vei primi oferte chiar azi”, promite site-ul.

AutoScout24.ro

AutoScout24.ro este, de fapt, versiunea românească a site-ului internațional .com, activ de peste 15 ani. „Cu doar câteva clicuri vă găsiți aici maşina second-hand sau nouă care corespunde așteptărilor dumneavoastră, având acces direct la vânzători particulari sau dealeri auto”, scrie în descrierea paginii.

Proceduri foarte simple pe site-urile de vânzări auto ca și pe autovit și olx

Lajumate.ro

Pe Lajumate.ro, dacă selectezi “Auto-Moto-Nautic” și ai bifat categoria “Autoturisme”, după ce te-ai logat cu datele tale sau cu propriul cont de Facebook, poți completa formularul special pentru vânzători. În anunț, îți poți descrie mașina în limita a 5000 de caractere. Trebuie ulterior să-ți validezi numărul de telefon cu ajutorul unui cod de verificare pe care îl primești pe mobil.

Bestauto.ro

Pe bestauto.ro se pot vinde autoturisme, autoutilitare, motociclete, utilaje și piese. Dacă vrei să încerci să-ți vinzi mașina acolo, trebuie să-ți creezi un cont. Te poți loga simplu și folosind contul de Facebook, înainte de a încărca fotografiile vehiculului tău și cele mai importante date despre el. Trebuie doar să te încadrezi în 3000 de caractere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide