Skoda a publicat primele schițe de design cu exteriorul conceptului electric Vision 7S

Autor: Mihai Morcovescu 23 aug. 2022 Știri auto

Producătorul ceh de automobile Skoda este unul dintre cele mai practice și mai accesibile branduri din Europa. Compania din Mlada Boleslav are o istorie îndelungată în conceperea și dezvoltarea unor vehicule spațioase cu funcții inteligente.

La sfârșitul acestei luni, marca deținută de Grupul Volkswagen va dezvălui noul concept electric denumit Vision 7S. Cu doar o săptămâna înainte de debut, cehii au publicat astăzi primele schițe de design cu exteriorul vehiculului cu emisii zero cu șapte locuri.

Conceptul electric Skoda Vision 7S anunță noul limbaj de design al mărcii

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Skoda Vision 7S anunță noul limbaj estetic al mărcii, care se numește „Modern Solid”. Primul model de serie care va afișa noua filosofie de design va fi noua generație Superb. Viitoarea limuzină va fi lansată anul viitor.

Constructorul ceh continuă campania de promovare a conceptului electric. Astfel, astăzi au fost publicate primele schițe de design cu exteriorul prototipului. Imaginile digitale ne dezvăluie un look îndrăzneț de SUV de mari dimensiuni, care nu seamănă cu nici unul dintre actualele SUV-uri de serie Skoda.

Principala caracteristică a noului limbaj de design îl reprezintă partea frontală, care a fost complet redesenată. Aceasta conține o grilă închisă îngustă, specifică modelelor electrice. Aceasta este flancată de farurile LED dispuse pe două rânduri, unul deasupra celuilalt, care sunt poziționate pe marginile caroseriei. Împreună cu luminile de zi grupurile optice formează o semnătură luminoasă nouă în formă de litera „T”.

Un alt detaliu de design complet nou îl reprezintă cele șapte lamele poziționate vertical în bara de protecție. Bagheta din mijloc este finisată într-o nuanță de portocaliu contrastantă. De asemenea, secțiunea inferioară se distinge printr-un scut de protecție fabricat din aluminiu. Un aranjament similar se regăsește și la partea din spate. Și aici, stopurile formează împreună cu luminile diurne aceeași semnătură luminoasă în formă de „T”.

În imaginile teaser anterioare, Skoda a dezvăluit interiorul lui Vision 7S. Cabina are o configurație cu 2+2+3 locuri, unde al de-al optulea loc este un scaun pentru copii. Acesta este integrat în consola centrală pe toată lungimea, între primul și al doilea rând de scaune.

Mai multe informații vom afla pe 30 august, atunci când Skoda va dezvălui conceptul electric Vision 7S.

Sursa: Skoda

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide