Unde va deschide Skoda cel mai mare showroom din lume?

Autor: Elena Luchian 24 mart. 2021 Știri auto

Skoda deschide cel mai mare showroom din lume al companiei. Aproximativ 40 de mașini au loc în noul centru care ocupă o suprafață impresionantă. Unde se află acesta?

GALERIE FOTO

Skoda deschide porțile celui mai mare showroom al său. Acesta va funcționa la Dubai, într-un centru care ocupă o suprafață de 1.200 m2.

Până în acest moment, Skoda a comercializat mașini acolo prin intermediul unui dealer local cu care Skoda are un parteneriat de peste zece ani. În Emirate mai funcționează un showroom la Abu Dhabi și încă unul în Al-Ain. Dar niciunul dintre cele existente nu ocupă o suprafață mai mare de 800 m2.

Șase modele își vor face apariția în cel mai mare showroom Skoda din lume

Skoda livrează nu mai puțin de șase modele în Emiratele Arabe Unite. Skoda Scala, Octavia și Superb, dar și SUV-urile Kamiq, Karoq și Kodiaq sunt disponibile pentru clienții de acolo. Aceștia vor beneficia de consiliere din partea angajaților locali, dar o vor primi și cu ajutorul tehnologiilor digitale.

Anul trecut, în ciuda problemelor provocate de pandemia de coronavirus, Skoda a înregistrat o creștere de 35% față de 2019. Creșterea a apărut în ciuda scăderii de 19% a vânzărilor constructorului ceh la nivel global. Cel mai bine vândut model anul trecut a fost Octavia, cu 257.400 de clienți alegând acest model. 81.000 de unități au vândut cehii în afara Europei, Chinei și Rusiei.

Clienții din Golful Persic aleg mașinile producătorului ceh pentru spațiu, pentru design, dar și pentru numeroasele accesorii incluse în pachetul Simply Clever.

“Dezvoltăm piețe noi pentru a crește profitabilitatea companiei. În Dubai, deschidem cel mai mare showroom Skoda din lume pentru a sublinia astfel devoltarea noastră la nivel global, încununată de succes. Ne consolidăm poziția pe această piață prin extinderea prezenței noastre în Emiratele Arabe Unite”, explică Martin Jahn, membru în Consiliul de Administrație de la Skoda.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide