Skoda continuă să investească în studenți. Ediția cu numărul nouă pentru Student Car

Autor: Ionuț Vîlciu 28 feb. 2023 Știri auto

O echipă de studenți a Academiei Skoda a construit un proiect unic. Este a noua mașină la care studenții acestei școli lucrează.

Tradiționalul proiect pentru studenții Academiei Skoda a revenit. Anul acesta este a noua oară când studenții Skoda din Mladá Boleslav proiectează și construiesc mașina pe care și-o doresc. Din 2014, aceste vehicule au demonstrat nivelul înalt de pregătire la Școala Profesională Skoda.

29 de studenți de la Academia Skoda au început deja să lucreze la acest vehicul. Începând cu anul universitar 2013/14, ucenicii și-au creat propria mașină de vis sub îndrumarea instructorilor lor. Pe parcursul proiectului, aceștia beneficiază de sprijin din partea multor departamente Skoda Auto, inclusiv din partea Skoda Design și Dezvoltare Tehnică. Detalii despre noua mașină creată de studenți, cum ar fi vehiculul pe care se bazează, numele și tipul de conversie vor fi dezvăluite în următoarele luni.

Skoda continuă să pregătească tineri studenți

„Proiectul Student Car a fost o parte integrantă a instruirii de la Academia Skoda de nouă ani. Spiritul extraordinar de echipă, entuziasmul tinerilor noștri ucenici talentați și atenția lor pentru detalii nu mă impresionează niciodată. Pe parcursul proiectului, aceștia dobândesc experiență practică în fiecare etapă de dezvoltare. Ei dobândesc, de asemenea, expertiză și perspective asupra multor departamente diferite ale companiei. Aștept cu nerăbdare să văd Student Car numărul nouă și urez tuturor celor implicați multă distracție și succes lucrând la acest proiect grozav”, a declarat Maren Gräf, membru al Consiliului de Administrație al Skoda Auto pentru Oameni și Cultură.

„Urmăresc îndeaproape studenții noștri și dezvoltarea celui de-al nouălea Student Car. Acest proiect le oferă ucenicilor noștri talentați oportunitatea de a aplica tot ceea ce au învățat în anii precedenți. În același timp, pune bazele unei cariere promițătoare la Skoda Auto și prezintă studenților o gamă largă de posturi posibile la compania noastră. Studenții noștri pot descoperi noi domenii de interes și pot lua o decizie inițială cu privire la locul în care ar dori să lucreze și să contribuie cu talentele lor”, a spus Maren Kabowski-Ciecior, șeful Academiei Skoda.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide