Skoda Kamiq, disponibilă și cu echiparea Scoutline. GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 15 ian. 2020 MASINI NOI

Skoda Kamiq va fi disponibilă și cu echiparea Scoutline. Mașina cu gardă mare la sol își va face debutul public în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Intră în galeria foto pentru a vedea diferențele dintre Skoda Kamiq Scoutline și Kamiq standard

Este prima dată când constructorul ceh oferă această echipare în gamaă unui SUV. Skoda Kamiq Scoutline vine cu elemente de caroserie care îi scot în evidență natura aventuroasă. Apar protecții din plastic negru pe pragurile laterale și pe aripi. Mașina vine cu un difuzor nou, cu geamuri spate fumurii, cu rame cromate, iar farurile cu tehnologie LED fac parte din echiparea standard.

Carcasele oglinzilor și barele de pe acoperiș sunt argintii. Kamiq primește jante Braga de 17 inci, iar contra cost, clienții pot allege jantele Crater de 18 inci.

În cabină, se regăsesc plasticul cu aspect de lemn, inserții cromate și o tapițerie specială, rezervată echipării Scoutline, din ThermoFlux și microfibră. Skoda nu a publicat încă imagini din cabină.

Viitorul posesor de Scoutline va avea și un volan și un schimbător de viteze îmbrăcate în piele, și lumină ambientală LED în trei nuanțe.

Noua echipare va putea fi comandată cu orice motor din gama Kamiq. Skoda va face publice mai multe informații odată cu prezentarea oficială a versiunii, în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide