Skoda Kamiq GT este un SUV coupe destinat exclusiv pieței din China – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 nov. 2019 Știri auto
Skoda Kamiq GT este un SUV coupe destinat exclusiv pieței din China – GALERIE FOTO

Skoda a lansat noul Skoda Kamiq GT. Ca și în cazul lui Skoda Kodiaq GT, cel de-al doilea SUV coupé al mărcii cehe va fi oferit exclusiv pentru piața chineză.

Kamiq GT urmărește designul conceptului Skoda Vision GT . Premiera mondială a celui de-al cincilea model SUV Skoda pentru piața China a avut loc astăzi, 4 noiembrie, la Tianjin.

Noul model arată mai bine față de standardul Kamiq datorită efortului comun al echipelor de proiectare ale producătorului din Republica Cehă și SAIC Skoda din China. Astfel, s-a ales o siluetă de coupe și, chiar dacă linia de acoperiș nu este la fel de înclinată cum s-ar putea aștepta de la un coupe, aceasta conferă crossover-ului un profil mai elegant.

Interesant este că Kamiq GT este mai lung cu 19 milimetri (0,7 inci) decât crossover-ul obișnuit, ajungând la un total de 4409 mm (173,5 in), în timp ce lățimea și ampatamentul au rămas la fel. Cele două echipe de proiectare au revizuit partea frontală pentru a oferi versiunii GT un aspect mai sportiv, în încercarea de a atrage clienții mai tineri din China.

ŠKODA KAMIQ GT

Profilul lateral dezvăluie un nou set de jante în două tonuri de 17 inch și o linie cromată de-a lungul liniei ferestrei, completate de șinele argintii de pe acoperiș. În partea din spate, luminile LED sunt mai late decât cele ale standardului Kamiq și prezintă o grafică nouă, în timp ce bara are o structură din plastic asemănătoare cu un difuzor.

Pachetul de dotări pentru exterior este completat cu acoperișul panoramic din sticlă și vopseaua metalizată „Modern Gold”. Cu un cost suplimentar, cumpărătorii vor putea comanda Kamiq GT cu acoperiș vopsit într-o culoare contrastantă.

Interiorul a fost preluat în mare parte din crossover-ul standard, dar există unele modificări minore pe tabloul de bord și o emblemă „GT” pe partea pasagerului. Au fost adăugate diverse actualizări, cum ar fi detaliile de design în culori asemănătoare cu finisajul caroseriei, precum și scaune față sport cu logo-uri „GT” brodate.

La fel ca și Kodiaq GT mai mare, noul Kamiq GT va destinat doar pentru piața din China.

Deocamdată nu există informații privind motorizările acestui model.

ŠKODA KAMIQ GT

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide