Skoda Octavia din 2020 cu 33.000 km la bord. Merită prețul cerut de o bancă din România

Autor: Ionuț Vîlciu 15 mart. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde o Skoda Octavia din 2020, cu puțini kilometri. Merită cumpărată o astfel de mașină la mâna a doua?

Piața auto încă se confruntă cu o serie de probleme. Accesibilitatea la materiile prime și componentele poate fi destul de greu de procurat în industrie, fapt care duce la întârzieri și creșterea prețurilor. Această majorare a prețurilor mașinilor noi este vizibilă la orice brand, indiferent dacă vinde mașini accesibile sau modele premium.

Skoda Octavia rămâne una dintre cele mai apreciate modele compacte de pe piață, oferind un grad de practicabilitate mai mare chiar și decât fratele său de platformă, Volkswagen Golf.

Skoda Octavia second-hand, cu puțini kilometri. Merită cumpărată?

Exemplarul pus la vânzare de BT Leasing este din 2020 și are la bord 33.652 de kilometri. Mașina se prezintă bine, fără urme anormale de uzură, având și un interior foarte curat. Sub capotă regăsim motorul de 1,5 litri TSI, care dezvoltă 150 CP și este legat la o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj.

Fiind un facelift al celei de a treia generații de Skoda Octavia, partea frontală înglobează blocuri optice împărțite în două. Sunt faruri normale, cu halogen, care nu vor avea un preț foarte mare în cazul în care vor trebui înlocuite. De asemenea, mașina este dotată cu jante din aliaj de 16 inch și senzori de parcare spate.

La interior, lucrurile sunt destul de simple, dar sunt opțiuni care ar putea satisface nevoile majorității clienților care caută o mașină fără prea multe pretenții. Nefiind o mașină foarte rulată, tapițeria din material textil este curată, fără defecte, iar elementele interioare nu sunt deteriorate.

Prețul cerut pe acest exemplar de Skoda Octavia este de 21.182 de euro cu TVA inclus. Ați cumpăra o astfel de mașină puțin rulată sau v-ați îndrepta atenția către un alt model, la un preț similar, dar pe care să îl cumpărați de nou?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide