O Skoda Octavia s-a ales cu parbrizul și luneta sparte. Plăci de beton dintr-un bloc au căzut pe mașină

Autor: David Andrei 20 apr. 2021 Știri auto

O Skoda Octavia s-a ales cu parbrizul și luneta sparte. Mașina era parcată pe trotuar, chiar sub balcoanele unui bloc din sectorul 5 al Capitalei.

GALERIE FOTO

“Mi-au căzut plăci de beton pe mașină”, va spune șoferul inspectorului de la societatea de asigurare, când va deschide dosarul de daună. Dacă nu, va trebui să plătească pagubele sau să obțină banii de la cei din balcoanele cărora s-a desprins placa de beton. Parbrizul și luneta mașinii sale, o Skoda Octavia, sunt zob.

Conducătorul auto parcase mașina sub balcoanele unui bloc din zona străzii Petre Ispirescu din sectorul 5 al Capitalei. Nu s-a gândit niciodată că ar putea să se trezească, la un moment dat, cu elemente din beton desprinse din bloc pe Skoda sa. Totuși s-a întâmplat. O bucată masivă i-a făcut zob parbrizul. Nu ne putem da seama ce s-a întâmplat cu luneta mașinii, dar cel mai probabil, a fost atinsă de bucăți desprinse de la același balcon.

Skoda Octavia cu parbrizul și luneta sparte, tot răul spre bine

Deși acest incident este foarte neplăcut pentru posesorul mașinii, este, cu siguranță, cel mai mic rău posibil în acest context. Șoferul se poate considera norocos că placa de beton nu s-a desprins și nu a căzut peste parbrizul său în timp ce acesta se afla în mașină.

Mai mult, pagubele ar fi fost mult mai mari dacă placa ar fi căzut peste acoperiș, capotă sau capacul portbagajului. La o primă vedere, singurele care trebuie înlocuite sunt parbrizul și luneta. Din imagini nu ne putem da seama dacă bordul și volanul au fost afectate.

Mașina este parcată pe trotuar, chiar sub geamurile unui apartament aflat la parterul blocului. Din fericire, elementul greu din beton, desprins dintr-un balcon, nu a lovit niciun pieton.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide