Aceasta este Skoda Octavia PRO la care românii pot doar să viseze. GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 09 mart. 2021 Știri auto

Aceasta este Skoda Octavia PRO. Este mașina la care românii pot doar să viseze. Și nu numai ei, pentru că doar clienții din China vor primi noua versiune. Ce are special?

GALERIE FOTO

Cea de-a patra generație Skoda Octavia ajunge în China cu un ampatament extins și cu o denumire extinsă. Este cel mai vândut model Skoda în statul asiatic. Peste 1,44 milioane de comenzi au venit dintr-acolo până în acest moment. Astfel, cehii s-au gândit să le ofere clienților chinezi ceva special.

Astfel, Skoda Octavia PRO a crescut cu 64 de milimetri în lungime, până la 4.753 de milimetri. 44 dintre aceștia sunt rezervați ampatamentului, care ajunge acum la 2.730 de milimetri. Acest lucru se traduce prin mai mult spațiu la interior.

Skoda Octavia PRO, dotări de top

Mașina primește o parte frontală și posterioară inspirate de vârful de gamă RS. Are și un acoperiș și carcase ale oglinzilor laterale de culoare neagră. Modelul primește standard jante de 18 inci și faruri cu tehnologie LED.

Modelul vine cu un ecran tactil de 12 inci, care permite conexiunea la diferite servicii online, grație conexiunii permanente la internet. Clienții pot comanda contra cost instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit de 10,25 inci. Tot contra cost este și un head-up display care proiectează pe parbriz informațiile cu privire la rulare. Scaunele din față sunt încălzite și ventilate și prezintă reglaje electrice.

Skoda Octavia Pro este echipată cu un sistem de avertizare la ieșirea din mașină, care intră în acțiune la deschiderea portierei pentru a-i avertiza pe cei aflați la bord de apropierea altor vehicule. Cruise control adaptiv, asistență la menținerea și la schimbarea benzii de circulație completează lista de funcții de siguranță.

Mașina poate fi comandată în China cu un motor 1.4 TSI cu 150 de cai putere și 250 Nm, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide