Skoda oferă câteva detalii despre noua Fabia – TEASER FOTO

Autor: ProMotor 11 feb. 2021 Știri auto
Skoda oferă câteva detalii despre noua Fabia – TEASER FOTO

Skoda oferă o primă previzualizare a celei de-a patra generații Fabia. Într-o imagine care arată siluetă mașinii, vedem cum linia acoperișului sugerează noile proporții, care se bazează pentru prima dată pe platforma MQB-A0 al Grupului Volkswagen.

Această platformă îmbunătățește spațiul interior și acceptă utilizarea sistemelor de asistență de ultimă generație și a caracteristicilor de conectivitate. Noua Fabia este alimentată de ultima generație de motoare pe benzină, făcând-o perfectă pentru familiile tinere și nu numai.

Premiera mondială a noii Skoda Fabia este stabilită pentru primăvara anului 2021

Odată cu trecerea la platforma modulară MQB-A0 al Grupului Volkswagen, Fabia este mai mare decât predecesoarea sa. De exemplu, volumul de încărcare, care a fost unul dintre cele mai importante caracteristici a crescut cu încă 50 de litri.

Datorită unei structuri a caroseriei și mai rigide, MQB-A0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește siguranța pasivă, precum și opțiunea de a instala numeroase sisteme moderne de asistență, care anterior erau disponibile doar în clasele superioare de vehicule.

Motoare pe benzină asigură o eficiență ridicată în privința consumului și o autonomie mai mare

Skoda a optat pentru motoare pe benzină de ultimă generație pentru a patra generație Fabia. Toate motoarele provin din generația de motoare EVO a Grupului Volkswagen și combină eficiența ridicată cu emisii reduse. Noua Fabia vine cu tracțiune față, fie cu o cutie de viteze manuală, fie cu una automată DSG cu 7 trepte. Asta înseamnă că mașina este echipată în mod optim atât pentru călătoriile în oraș, dar și pentru a parcurge distanțe lungi în afara lui.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Skoda



Comentarii
Inchide