Skoda oferă noi imagini cu viitoarea generație Superb. Modelul ceh primește, în premieră, tehnologia mild-hybrid – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 sept. 2023 Știri auto

Skoda a publicat un nou set de imagini cu cea de-a patra generație a modelului de clasă medie Superb. În premieră, Skoda Superb va primi și o motorizare mild-hybrid.

Doar câteva zile ne mai despart de debutul oficial al noii generații Skoda Superb. Până atunci, constructorul ceh ne oferă un set nou de imagini oficiale noi cu cea de-a patra generație a modelului de clasă medie, care se ascunde în continuare sub camuflaj. Chiar dacă încă este ascunsă sub camuflaj, deja ne-am creat o impresie despre cum va arăta noul model.

Producătorul ne oferă câteva detalii noi despre viitoarea generație Superb. În primul rând, aflăm că mașina a crescut în dimensiuni. Acum, Superb măsoară 4.912 mm în lungime, 1.418 mm în înălțime, iar ampatamentul rămâne același, măsurând 2.841 mm. În plus, grație designului nou, mașina are un coeficient aerodinamic mai bun, de 0,24.

Noua Skoda Superb va avea mai multă tehnologie

După câte am putut vedea din imaginile publicate de producătorul în decursul săptămânii trecute, interiorul noii Skoda Superb este complet redesenat și oferă mai mult spațiu. Printre elementele noi pe care le-am putut vedea în habitaclu sunt un ecran central cu diagonala de 13 inch, comenzi fizice rotative Smart Dials și maneta schimbătorului de viteze mutată pe coloana de direcție. În premieră, noul Superb va primi și un heads-up display.

De asemenea, noua Skoda Superb va înlocui actualele linii de echipare cu unele complet noi. Astfel, în locul echipărilor Active, Ambition și Style, noua generație Superb va fi disponibilă în echipările Essence, Selection, Sportline și Laurin & Klement.

În premieră, Superb va avea o motorizare mild-hybrid

Sub capota noii generații a modelului ceh va exista o selecție consistentă de motoare și, în premieră, Skoda Superb va putea fi cumpărată și cu o motorizare cu tehnologie mild-hybrid. Este vorba despre motorul de 1,5 litri, care dezvoltă 150 CP și care este cuplat la un starter-generator de 48 de volți și la o baterie din litiu-ion, tot de 48 de volți.

Alături de aceasta, Skoda Superb va fi disponibilă și motorul de 2,0 litri, pe benzină, în două trepte de putere. Acesta dezvoltă fie 204, fie 265 CP, la fel ca pe noul Volkswagen Passat. Nu lipsește din gamă nici motorul diesel 2.0 TDI, acesta fiind disponibil tot în două variante de putere, 150 sau 193 CP. Indiferent de ce motorizare alegi, noua Skoda Superb va fi echipată cu o cutie automată DSG cu 7 trepte în standard.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide