Skoda Superb, acum şi în varianta cu facelift

Autor: Tudor Rus acum 7 ani Știri

Cehii de la Skoda au publicat pe internet o serie de imagini cu versiunea revizuită a modelului Superb, atât în versiunea sedan cât şi combi. În materie de design, modificările sunt vizibile la nivelul farurilor, al grile frontale şi al capotei, care a devenit o ideea mai proeminentă. Schimbările sunt prezente şi în partea din spate, unde designerii au modificat atât grafica de pe stopurile berlinei cât şi ale versiunii break.

În ceea ce priveşte interiorul, Superb facelift vine cu un volan nou, disponibil în variata cu trei sau patru spiţe, precum şi nouă modele şi materiale de tapiţerie.

Conform constructorului, unele din motorizările deja existente pe gama Superb consumă acum cu 19% mai puţin combustibil. Mai mult, versiunile diesel primesc în echiparea standard un sistem Start/Stop şi unul de recuperare a energiei la frânare. În trendul eco, Skoda Superb facelift primeşte şi versiunea GreenLine, care vine cu un consum mediu de 4,2 l/100 km şi emisii de dioxid de carbon de 109 g/km.Comentarii
Inchide