Șofer amendat de două ori în 10 minute: ”Bravo lui, muncește pentru amenzi” – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 aug. 2021 Știri auto
Șofer amendat de două ori în 10 minute: ”Bravo lui, muncește pentru amenzi” – VIDEO

Un şofer a fost sancţionat de poliţiştii gălăţeni de 2 ori, în interval de 10 minute, pentru depăşirea vitezei în localitate.

Odată, la ora 08.25, cu 68 km pe oră în localitate şi a doua oară la ora 08.34, tot cu viteză, 70 km pe oră, în localitate.

Prima oară poliţiştii l-au prins cu viteză în localitatea Barcea şi i-au dat 290 lei amendă, iar a doua oară la Umbrăreşti şi i-au dat 580 lei amendă.

Informația s-a viralizat pe Facebook și în scut timp au apărut și comentariile. ”Bravo lui, muncește pentru amenzi”, scrie un internaut pe rețeaua de socializare.

Reamintim că viteza excesivă este una din cele mai mari probleme în siguranţa rutieră, mărind cu mult riscul producerii unui accident – este cauza principală în aproximativ 30% din accidentele de circulaţie mortale. Aproximativ 40-50% din conducătorii auto nu respectă viteza recomandată, iar 10-20% dintre aceştia depăşesc limita de viteză cu mai mult de 10km/h.

Viteza creşte riscul producerii unui accident rutier şi, de asemenea, probabilitatea provocării unor vătămări grave sau chiar a unui accident mortal.

VIDEO

Nu este cel mai ”prolific” șofer român când vine vorba de depășit viteza regulamentară

În anul 2017, un șofer a fost depistat încălcând de patru ori regimul legal de viteză, pe DN2, în județul Neamț. Bărbatul a fost amendat pentru fiecare abatere, iar permisul auto i-a fost reținut pe o perioada de un an. În două dintre cazuri, șoferul a mers prin localitate cu 130 de kilometri pe ora și în afară localității cu 215 kilometri pe ora.

Pe lângă faptul că a fost amendat, în total, cu 5.220 lei, șoferului i-a fost reținut permisul de conducere auto pentru trei luni, la fiecare abatere săvârșită.

Bărbatul, de 43 de ani, din Dorohoi, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN2, în județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu viteză de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afară localității Horia, cu 215 km/h, în afară localității Secuienii Noi și cu viteză de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: monitoruldegalati.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide