Un șofer de Dacia Duster trece cu mașina peste o bicicletă și nici măcar nu își dă seama. VIDEO

Autor: David Andrei acum 2 ani Știri auto

Un șofer de Dacia Duster a trecut cu mașina peste o bicicletă și nici măcar nu și-a dat seama. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

GALERIE FOTO

Filmarea arată cum, după o curbă la stânga, șoferul de Dacia Duster trece cu ambele roți de pe partea stângă peste o bicicletă lăsată de un copil pe asfalt. Copilul se află chiar lângă bicicletă și este uluit când își vede bicicleta zdrobită de mașină.

Incidentul a avut loc în orașul Bartin din nordul Turciei. Șoferul nu și-a dat seama și nici nu a oprit să vadă peste ce trecuse. Cel mai probabil, acesta s-a gândit că este vorba despre o denivelare oarecare și și-a continuat drumul. Nici măcar nu s-a uitat în oglinzile retrovizoare pentru a vedea ce a lovit.

Conducătorul auto a fost nevoit să oprească în cele din urmă. După ce a parcurs câteva sute de metri, și-a dat seama că are o pană pe partea stângă.

O filmare ulterioară arată copilul și bicicleta deformată după ce a căzut pradă șoferului neatent. Utku Yalçın, în vârstă de 6 ani, povestește exact cum s-a petrecut incidentul și speră că tatăl său va reuși să remedieze problemele: “Bicicleta mea era aici, eu stăteam aici. Mașina a venit din direcția aceea, a trecut peste bicicleta mea și a strâmbat roțile. Sunt strâmbe acum, iar cauciucul mașinii a fost perforat. Șoferul a continuat să accelereze.”

Șoferul este pericol public sau Dacia Duster are probleme de vizibilitate?

Mai mulți posesori de Duster au acuzat probleme de vizibilitate din cauza montanților groși și a poziționării oglinzii, dar și din cauza designului capotei. Problemele de vizibilitate apar, cel mai des, la virajele strânse, scriu specialiștii din grupul de Facebook Dacia Duster Trails & Technical.

Posibilele probleme de proiectare nu scuză însă, atitudinea conducătorului auto, care, deși a simțit o denivelare semnificativă și a auzit, probabil, zgomotul produs de lovitură, nu a luat în calcul oprirea pentru a vedea ce se întâmplase, de fapt.

VIDEO:
Comentarii
Inchide