Un șofer de Audi s-a răsturnat când a vrut să depășească. Era celebru pe internet pentru manevre periculoase

Autor: David Andrei 18 oct. 2020 Știri auto

Un șofer de Audi a provocat un accident spectaculos când a încercat să depășească. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Deloc surprinzător este faptul că șoferul era recunoscut în mediul online pentru un stil de condus foarte agresiv.

GALERIE FOTO

Nerăbdător să depășească un cap tractor cu platformă, care se deplasa cu viteză redusă în banda a doua, un șofer de Audi A3 a trecut în banda întâi, încercând să execute manevra. Într-o clipă de neatenție, acesta a lovit platforma și s-a răsturnat. După ce s-a dat de două ori peste cap, mașina a aterizat pe roți.

În imagini, se poate observa și un pieton care se deplasa pe carosabil. Cel mai probabil, zgomotul produs de impact i-a atras atenția. Când a văzut proiectilul de peste o tonă rostogolindu-se spre el, acesta și-a abandonat bagajele și a fugit ca să se salveze. Din fericire, a și reușit. În “zborul” său, compacta germană a lovit, în schimb, o Honda Civic, parcată pe marginea carosabilului.

Totul s-a petrecut în doar câteva secunde. După ce a simțit lovitura și a văzut în oglinzi ce se întâmplase, șoferul platformei a oprit și a coborât pentru a vedea dacă cel din Audi este în regulă. Și pietonul, care a fost la doar câțiva metri să fie lovit, s-a interesat de starea șoferului. În imagini se poate vedea cum, dintr-o casă din apropiere, iese un bărbat desculț pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Șoferul de Audi, recunoscut în mediul online pentru manevre periculoase

Carscoops notează că un utilizator de Reddit a observat aceeași mașină într-o postare din 2019. Un conducător auto nota atunci că șoferul de Audi “conduce periculos, face manevre la limtă, depășește agresiv și conduce foarte aproape de mașina din față”.

În imaginile surprinse după accident, compacta premium apare cu parbrizul spart și acoperișul îndoit. Mai multe airbag-uri s-au declanșat în impact, așa că sunt șanse mari ca mașina să fie declarată daună totală.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide