Un bărbat s-a întins pe trecerea de pietoni. Ce reacție au avut șoferii?

Autor: David Andrei 04 aug. 2020 Știri auto

Un bărbat s-a întins pe o trecere de pietoni din Chișinău și nu a mai vrut să plece de acolo. Ce reacție au avut șoferii când au trecut ieri prin centrul capitalei Republicii Moldova?

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe o stradă din centrul capitalei Republicii Moldova. Bărbatul s-a întins pe trecerea de pietoni și nu a părut stingherit de mașinile care treceau la doar câteva zeci de centimetri de el.

Mai mulți șoferi și pietoni l-au ridicat de jos, în repetate rânduri, și l-au scos de pe carosabil. De fiecare dată, acesta a părăsit trotuarul și a revenit pe trecerea de pietoni, în aceeași poziție: pe burtă, sprijinindu-și capul pe brațe.

În imaginile publicate pe Facebook și preluate de autoblog.md se poate observa cum un șofer este nevoit să urce cu roțile de pe partea stângă pe bordură pentru a nu trece peste bărbat.

Un echipaj de poliție și-a făcut întâmplător apariția. În loc să oprească și să intervină, mașina îl ocolește și pleacă mai departe.

Bărbatul se ridică, în cele din urmă, și se îndreaptă confuz către trotuar.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care a avut loc acest incident. Incidentul a avut loc la aproximativ 100 de metri de Inspectoratul de Patrulare din Chișinău.

Reacțiile celor care l-au văzut pe bărbatul întins pe trecerea de pietoni

Cei are au văzut live imaginile susțin că bărbatul ar fi fost băut. Alții menționează că acesta ar fi recurs la această manifestare în semn de protest față de autoritățile locale.

“Mă mândresc cu poliția noastră! […] Au evaluat situația și au decis că este un protest pașnic și pe timp de pandemie, în grup nu mai mare de 3 persoane”, a scris ironic un utilizator care a urmărit filmarea pe o rețea de socializare.

“Așa ajunge un șofer nevinovat la pușcărie din cauza unuia care n-are ce face”, concluzionează un utilizator de Facebook.

VIDEO:

https://www.facebook.com/chisinau.fail/videos/218856476101752

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide