Șofer de autobuz, aplaudat ca piloții la aterizare. Ce s-a întâmplat?

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto

Un șofer de autobuz a devenit erou, după ce a avut o reacție rapidă și a prevenit un accident ce putea avea urmări grave. Acesta a oprit la timp, pentru a nu lovi un Volkswagen Golf al cărui șofer pierduse controlul.

GALERIE FOTO

Un șofer britanic, aflat la volanul unui autobuz, a demonstrat cât de important este să fii în permanență atent atunci când conduci. Incidentul a avut loc în 2017, dar imaginile au devenit recent virale după ce au fost preluate de presa internațională.

În filmare, se poate observa cum șoferul unui Volkswagen Golf GTI, aflat la câteva zeci de metri în fața sa, frânează brusc, pierde controlul mașinii și se rotește pe autostradă, ajungând perpendicular pe benzile de circulație.

Dacă șoferul de autobuz nu ar fi fost pe fază, acesta ar fi lovit în plin Golf-ul. Bărbatul a reacționat rapid, a frânat și a oprit la doar câțiva centimetri de autoturism. De aproximativ 7 secunde a avut nevoie acesta pentru a opri autobuzul care rula cu 98 km/h. Camera sa de bord a surprins și chipul șoferului de Golf, rămas în mașina sa, fără să mai poată reacționa, așteptând ca Golf-ul său să fie lovit.

Pasagerii autobuzului au aplaudat mai ceva ca pasagerii avioanelor la aterizare.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide