”Zece dintr-o lovitură!” Un șofer fără permis, aflat într-o mașină cu numere false, a lovit 10 autoturisme

Autor: ProMotor 27 feb. 2021 Știri auto
”Zece dintr-o lovitură!” Un șofer fără permis, aflat într-o mașină cu numere false, a lovit 10 autoturisme

Un bărbat de 49 de ani care nu deținea permis de conducere, aflat la volanului unei mașini cu numere false, a lovit zece autoturisme parcate pe o stradă din Constanța. Incidentul rutier s-a petrecut vineri, 26 februarie, în cursul serii.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați vineri seara cu privire la producerea unui accident pe strada Brizei din municipiul Constanța, potrivit Mediafax.

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unei mașini, ar fi avariat 10 autoturisme care se aflau parcate.

Polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal.

Un caz asemănător s-a petrecut în Județul Dolj

Un bărbat de 21 de ani, din Podari, județul Dolj, a fost imobilizat de polițiști după ce acesta a condus deși avea permisul suspendat. S-a întâmplat în ziua de marți, 23 februarie.

Tânărul a fost observat de un echipaj din cadrul Biroului Rutier care se afla pe Str. Nicolae Titulescu din Craiova, care i-a făcut semnalul regulamentar de oprire. Șoferul nu s-a conformat. Din contră, el a mărit viteza, iar oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului.

Cursa s-a încheiat la intersecția cu Strada Doljului, unde autoturismul a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la culoarea roșie a semaforului.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, spun reprezentanții IPJ Dolj. Conform acestora, polițiștii au stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate.

Conducerea unei mașini cu permisul suspendat este o infracțiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide