Un șofer și-a împodobit mașina în loc să-și împodobească bradul. Poliția l-a tras imediat pe dreapta

Autor: David Andrei 21 dec. 2020 Știri auto

Un șofer și-a împodobit mașina în loc să-și împodobească bradul. Poliția l-a tras imediat pe dreapta. Nu l-a amendat, dar l-a trimis acasă să dea jos beculețele colorate.

GALERIE FOTO

Un șofer din Wisconsin a fost tras pe dreapta de polițiști. Aceștia au văzut că mașina sa era decorată cu o instalație luminoasă colortă.

Ofițerul de poliție l-a felicitat pe tânărul în vârstă de 18 ani pentru creativitate. Dar i-a dat un avertisment și i-a explicat că este împotriva reglementărilor în vigoare. Nu poate circula pe drumurile publice cu mașina echipată cu sistem de iluminare neconform.

“Mi-a zis că îi plac luminițele, dar nu-mi poate permite să circul așa”, a povestit Tyler Kamholz după experiența inedită.

Tatăl șoferului, fost polițist, l-a avertizat că legea nu-i permite să circule așa

Poliția din Wisconsin a făcut publică imaginea mașinii cu sute de beculețe. Printre cei care au comentat la postarea de pe Facebook s-a aflat și tatăl tânărului șofer. “Da, e puștiul meu. Sunt fost polițișt și l-am avertizat că încălcă legea ieșind pe stradă cu luminițele acestea. Dar știm cu toții cum sunt copiii”, a scirs Larry Kamholz.

Kamholz junior i-a povestit părintelui său că polițiștii au fost foarte amabili. “Oricine a fost, mulțumesc!”

Bărbatul a povestit că mai multe aziluri de bătrâni, centre de activități și mai mulți vecini l-au rugat pe tânărul șofer să le facă o vizită. Toți vor să vadă mașina decorată cu luminițe de Crăciun. Tyler este nevoit să refuze invitațiile. Poliția nu-i dă voie să umble cu mașina astfel decorată. În schimb, le poate aprinde atunci când vehiculul este parcat în fața locuinței.

“Ca fost polițist, m-am enervat când am văzut cum vrea să plece de acasă, dar mi-a trecut. Le-a adus o mare bucurie multor persoane, așa că sunt mândru de copilul meu”, a scris tatăl tânărului.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide