Momentul în care un șofer face burnout dar ajunge într-un stâlp – VIDEO

Autor: ProMotor 23 iun. 2021 Știri auto

O zi tristă pentru posesorul unui Ford Mustang. Un clip video care pare a fi filmat în SUA ne arată un șofer care încearcă să-și impresioneze spectatorii.

Chiar dacă la început pare a fi un burnout destul de obișnuit, pe măsură ce șoferul crește viteza, spatele mașinii începe să scape de sub control. În imposibilitatea de a o controla, mașina iese de pe asfalt, alunecă pe niște iarbă și se lovește cu partea din față de un stâlp electric.

Lista completă a pagubelor nu este clară, dar din videoclip putem vedea că partea frontală a Mustang-ului a fost zdrobită și capota a fost îndoită grav. În timp ce mașina va avea cu siguranță nevoie de unele reparații, din fericire nimeni nu a fost rănit în accident.

VIDEO

Un alt burnout eșuat a ajuns celebru pe internet la începutul acestui an

Un șofer tânăr din Sydney, Australia, Jean-Pierre Mouawad, a vrut să pună în scenă un spectacol pe cinste la o nuntă. A încercat să-și demonstreze talentul în fața mai multor spectatori adunați pe marginea drumului. Dar în loc să-i distreze pe nuntași, i-a pus pe fugă.

Tânărul a uitat să dezactiveze controlul tracțiunii. Așa că nu a făcut decât să supratureze motorul. La un moment dat, se poate observa cum o flacără iese de sub mașină, pe partea stângă.

Șoferul și prietenii săi au deschis portierele și au fugit. Unul dintre nuntași, care nu s-a pierdut cu firea, a luat un extinctor dintr-o altă mașină și a stins incendiul. Nicio persoană nu a fost rănită.

Sub capota mașinii funcționa un motor V8 de 4.0 litri cu 476 de cai putere. Modelul era capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.0 secunde și să atingă o viteză maxima de 250 km/h. Acum merge doar cu viteza platformei care îl duce la fiare vechi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeremy Cook / YouTube



Comentarii
Inchide