Șofer octogenar urmărit de o mașină de poliție după ce a fost văzut lovind o femeie

Autor: David Andrei 12 nov. 2020 Știri auto

Un șofer în vârstă de 79 de ani a fost urmărit de poliție kilometri întregi după ce a fost văzut lovind-o pe femeia aflată în dreapta sa. Scena a fost filmată de un parlamentar.

GALERIE FOTO

Parlamentarul Iulian Bulai a filmat scena agresiunii și a apelat numărul de urgență 112. Acesta a anunțat că a văzut o femeie, pasager în mașină, “luată la pumni de șofer”. Incidentul a avut loc în localitatea Girov din județul Neamț.

Bulai a publicat povestea pe profilul său de Facebook. “În video, nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă pe nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo”, povestește parlamentarul care le mulțumește polițiștilor pentru reacția promptă.

Poliția a identificat mașina bărbatului violent în trafic, un Volkswagen Beetle de culoare neagră, și a pornit în urmărirea sa, cu semnalele de avertizare acustice și vizuale pornite, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Șoferul octogenar a devenit recalcitrant atunci când mașina de poliție l-a forțat să oprească

În filmarea cu o durată de trei minute și jumătate, se poate observa cum Volkswagen-ul rulează cu viteză pe străzile înguste din localitate, în timp ce mașina de poliție, o Dacia Logan, se află pe urmele sale. Pe filmare se aude cum polițiștii îi cer să tragă pe dreapta. El continuă să gonească, în ciuda faptului că suprafața de rulare nu mai este asfaltată.

După ce a oprit, acesta a afișat o atitudine recalcitrantă și a refuzat să iasă din mașină atunci când a fost somat de polițiști. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină în forță. L-au imobilizat și l-au încătușat pe șoferul violent. În cele din urmă, octogenarul a fost reținut. Pe numele său s-a deschis un dosar penal.

Femeia din dreapta sa are 42 de ani și se afla într-o relație cu agresorul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide