Un șofer le-a scris polițiștilor: „Mă emoționez când văd o mașină de poliție. Ce pot să fac?”

Autor: David Andrei 26 ian. 2021 Știri auto

Un șofer începător le-a scris polițiștilor: “Mă emoționez mari când văd o mașină de poliție. Ce îmi recomandați să fac ca să scap de emoții?”. Polițiștii îi răspund.

GALERIE FOTO

“Am luat permisul de curând și consider că conduc destul de ok pentru un începător.” Așa începe mesajul transmis de un șofer începător polițiștilor. “Respect regulile și conduc prudent, dar am o problemă”, se plânge el. “Când văd o mașină de poliție aproape de mine, mă emoționez foarte tare, am impresia că am greșit și că pe mine mă vor”, explică tânărul.

“Sună foarte ciudat, știu. Dar îmi dau emoții foarte mari și simt că am să greșesc, chiar dacă merg regulamentar. Ce îmi recomandați să fac să scap de emoții în preajma polițiștilor?”, întreabă începătorul.

Oamenii legii încearcă să-l încurajeze. “Emoțiile de începător sunt normale. Păstrează-ți calmul, fii la fel de prudent și totul va fi ok în timp. Nu poți greși dacă respecți legislația rutieră”, este răspunsul primit pe pagina “Polițiștii au umor”.

Mesajul trimis de șoferul începător, subiect de glume

Cum era de așteptat, șoferul emoționat a fost ținta ironiilor. Din fericire pentru el, pe pagina Polițiștii au umor, nu apare nici numele, nici profilul de Facebook al tânărului.

“Afirmația conduc destul de ok mă îngrijorează puțin, dar sper să se rezolve în timp. Tot la fel pățesc și eu când conduc fără permis”, glumește – sperăm – un utilizator.

“O sută de whisky te ajută să scapi de toate emoțiile la volan. Să vezi ce tupeu prinzi dacă te oprește miliția”, este una dintre recomandările făcute în glumă.

Una dintre experiențele redate nu-l încurajează însă, deloc. “Conduc de 20 de ani, sunt polițist de 14 ani și tot mă trec toți fiorii când văd un Logan, un MCV, un Polo, mai nou un Duster… Dar nimic nu se compară cu un Logan alb neinscripționat. Ar trebui interzise spre achiziționare de către civili, că parcă-s marcă înregistrată”, se amuză bărbatul.

Salut! Emoțiile de începător sunt normale. Păstrează-ți calmul, fii la fel de prudent, la fel ca până acum și totul va fi ok în timp. Nu poți greși dacă respecți legislația rutieră. 😉

Posted by Politistii au umor on Sunday, 24 January 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide