Șofer surprins de radar cu viteza de 203 km/h pe A1, în județul Alba

Autor: ProMotor 17 oct. 2022 Știri auto
Șofer surprins de radar cu viteza de 203 km/h pe A1, în județul Alba

Un șofer ucrainean a fost surprins de aparatul radar circulând pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, în zona județului Alba, cu viteza de 203 kilometri pe oră, informează Poliția Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele radar în perioada weekendului a fost cea de 203 km/oră. Viteza a fost înregistrată sâmbătă, la orele prânzului, în cazul unei mașini conduse de un șofer în vârstă de 63 de ani. Acesta, cetățean ucrainean, conducea mașina pe autostrada A1, pe sensul Sibiu – Deva, în afara municipiului Sebeș, județul Alba.

În aceeași perioadă a fost surprins circulând cu viteza de 198 km/oră un șofer în vârstă de 34 de ani, din județul Alba.

Pe lângă sancțiunile contravenționale, a fost aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
„Pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor continua acțiunile de prevenire şi combatere a încălcării normelor rutiere”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Sursă: Mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia RomanaComentarii
Inchide