O șoferiță a scăpat cu viață după ce a intrat într-un cap de pod. La ce viteză s-a blocat acul vitezometrului? VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2021 Știri auto

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Dumbrăveni, a scăpat cu leziuni ușoare dintr-un accident extrem de violent.

BMW-ul pe care îl conducea cu viteză excesivă a intrat violent într-un cap de pod, iar de aici a fost aruncată pe un ogor, unde la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. Din fericire, femeia a putut ieșit pe picioarele ei din mașină. Acul vitezometrului mașinii BMW s-a blocat la aproximativ 150 de kilometri la oră.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață pe drumul județean dinspre Dumbrăveni spre Verești

Din cercetările poliției rezultă că femeia în vârstă de 42 de ani, din Dumbrăveni, în timp ce conducea un BMW 320D, în afara localității, dinspre Dumbrăveni spre Verești, pe fondul vitezei și a altor preocupări la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers. BMW-ul a intrat pe contrasens, unde a lovit un cap de pod. De aici. mașina a plonjat pe ogor, unde la compartimentul motor a izbucnit un incendiu.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. Aceștia au fost alertați de un incendiu izbucnit la mașină.

Șoferița a ieșit pe picioarele ei dintr-un BMW în flăcări

La sosirea pompierilor, mașina nu mai ardea iar o femeie era în exteriorul mașinii. Era vorba de conducătoarea auto, care acuza starea de șoc.

Femeia a fost transportată de o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu o contuzie prin accident, fără probleme deosebite. Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultând alcoolemie zero, informează monitorulsv.ro.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide