Şoferiţa care a accidentat intenţionat un poliţist rămâne în arest

Autor: ProMotor 27 aug. 2020 Știri auto

Curtea de Apel Ploieşti a respins ca nefondată, luni, contestaţia formulată de Anda Vlădescu, în vârstă de 32 de ani, fiind menţinută astfel soluţia Tribunalului Buzău, care a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Din imaginile surprinse săptămâna trecută de camerele video de supraveghere se observă cum femeia loveşte cu intenţie motocicleta poliţistului, după ce acesta din urmă ar fi detectat nişte defecţiuni la sistemul de semnalizare-iluminare al maşinii şi ar fi somat-o să oprească, prin folosirea semnalelor acustice, pentru a trage pe dreapta.

Potrivit Sindicatului Europol, femeia a ignorat complet indicaţiile poliţistului, trecând chiar de două semafoare pe culoarea roşie.

În urma impactului, motocicleta s-a izbit de un taxi şi a luat foc, iar Adrian Popa a fost arunca câţiva metri pe asfalt. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind prinsă ulterior de oamenii legii, cărora le-a spus că se grăbea să ajungă urgent la Bucureşti.

„Ca să scape de mine, m-a lovit şi fără să pună frână şi-a continuat drumul”, a mărturisit poliţistul de 29 de ani, scrie Mediafax.ro.

Cine este Anda Vlădescu

Evenimentul de miercuri (19 august), soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. Rudele susţin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme. Are domiciliul în Voluntari, Ilfov, scrie Adevarul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide