Șoferița care a provocat accidentul din Andronache, reținută de autorități

Autor: ProMotor 01 mart. 2021 Știri auto

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Poliției Capitalei informează că șoferița din București, care a provocat accidentul din cartierul Andronache, a fost reținută pentru 24 de ore. În urma accidentului au murit două fete de 6 și 21 de ani.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Ea urmează să fie dusă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Șoferița care a provocat accidentul din Andronache a fost reținută pentru 24 de ore

Femeia a fost audiată luni după amiază la Brigada Rutieră a Capitalei, în prezența procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2. Femeia a fost dusă cu mandat la audieri, fiind ridicată de acasă de către polițiști.

Șoferița a fost audiată la Brigada Rutieră și sâmbătă seară, la câteva ore de la producerea accidentului. După audieri, ea a fost lăsată să plece, fără a fi luată vreo măsură preventivă împotriva sa.

Femeia are permis de conducere pentru categoria B din anul 2006

Ea le-a spus anchetatorilor că nu conduce în mod constant și că se urcă la volan foarte rar. Ea a mai susținut că sâmbătă s-a urcat la volanul mașinii Mercedes în locul soțului său, care era băut. Mai mult, ea le-ar fi spus anchetatorilor că nu are deloc experiență pe mașină automată, astfel că a încurcat pedalele, apăsând pe accelerație, în loc de frână, informează HotNews.ro.

Câțiva cetățeni le-au atacat pe cele două persoane din autoturismul implicat în accident

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul. În aceste condiții, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor.ro



Comentarii
Inchide