Fabulos! Ce va păți șoferița care a condus zeci de kilometri pe contrasens pe DN1

Autor: Marius Vișan 28 apr. 2021 Știri auto

Șoferița care a condus zeci de kilometri pe contrasens pe DN1 a fost depistată de polițiști.

Poliţiştii din Prahova au reuşit să o identifice pe şoferiţa filmată de un alt participant la trafic în timp ce conducea pe contrasens, pe DN1, pe raza judeţului Prahova.

Şoferiţa nu poate fi sancţionată în niciun fel pentru că filmarea nu a fost realizată cu aparatură omologată, informează Adevărul.ro.

”Cu privire la înregistrarea video apărută în spaţiul public, proprietarul autoturismului prezentant în imagini a fost identificat. În conformitate cu art. 109 din OUG nr. 195/2002, constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se realizează direct de către poliţistul rutier şi cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Sursă foto: captura Facebook/Dani Hamza

Șoferița care a condus pe contrasens pe DN1 nu poate fi sancționată

Totodată au fost dispuse verificări interne faţă de poliţiştii aflaţi în serviciu, despre care bărbatul care a realizat filmarea a precizat că nu au răspuns solicitării după două apeluri la 112. În funcţie de rezultatul anchetei interne ”urmând să se dispună măsuri, în condiţiile legii”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Şoferiţa a fost filmată în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orelor 2. Aceasta conducea pe contrasens pe DN1, pe tronsonul Băneşti-Breaza. Autorul filmării a precizat că femeia care se afla la volanul unui Ford Fiesta. Mașina era înmatriculată în judeţul Ialomiţa. Aceasta a condus pe contrasens până la intrarea în Predeal, unde a făcut stânga spre Pârâul Rece, dispărând în noapte.

Deşi martorul a sunat la 112 de două ori pentru a cere intervenţia unui echipaj de la Poliţia Rutieră, poliţiştii nu au organizat filtre pe DN1 pentru a opri maşina care circula pe sens contrar.

Citește și Accident între o Lada și un Audi. Impactul violent a avut loc pe contrasens

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide