O șoferiță care a plonjat cu mașina în lac a fost salvată în ultimul moment – VIDEO

Autor: ProMotor 27 iun. 2021 Știri auto

O șoferiță care plonjase cu mașina în Lacul Ciric din Iași a fost salvată în ultimul moment. Un agent de la Poliția Locală a văzut ce s-a întâmplat și a sărit în apă pentru a o scoate pe femeie din mașină.

”Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul ca un auto a părăsit partea carosabila și a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fața locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apă de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

După ce a fost salvată, tânăra în vârstă de 27 de ani a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații medicale.

VIDEO

După ore bune de muncă, a fost scoasă din Ciric mașina tinerei care a încercat să se sinucidă sâmbătă, la amiază. Autoturismul nu era înmatriculat pe numele ei, ci pe al fostului său soț, informează ziaruldeiasi.ro.

VIDEO

O altă mașină a ajuns în mijlocul apelor săptămâna aceasta

Pompierii de la ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Prahova au intervenit vineri (25 iunie) în zona Vălenii de Munte (Prahova) pentru a scoate o mașină luată de râul Teleajen. Incidentul s-a produs după ce doi localnici s-au dus cu mașina la râu ca să o spele, dar automobilul a fost luat de ape, potrivit ISU Prahova.

Pompierii au intervenit la fata locului cu două mașini de stingere, o ambulanță și o barcă pneumatică. Incidentul s-a produs în proximitatea orașului Văleni (zona Rizănești). Cei doi bărbaţi nu au fost răniţi, iar maşina a fost scoasă în cele din urmă din albia râului. Vezi aici momentul când angajații ISU dau o mâna de ajutor victimelor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro



Comentarii
Inchide