Șoferul unui Corvette aproape reușește să scape de polițiști, dar nu scapă de karma

Autor: ProMotor 09 apr. 2020 Știri auto

Nu este o idee bună să fugi de la poliție, chair dacă ai o mașină mai puternică. Dar dacă totuși încerci, trebuie să ai abilități de conducere foarte bune.

Nu a fost cazul acestui șofer din SUA. El conducea în mare viteză un Corvette, pe autostradă, încercând să scape de poliție, doar că a scăpat altceva, respectiv mașina de sub control.

În video se observă că se afla cu mult în fața mașinii de poliție, doar că acest Corvette nu reușește să stea pe asfalt. Se pare că într-un viraj șoferul a scăpat mașina de sub control și a ieșit în decor.

Deși nu putem fi siguri, se pare că mașina a lovit o baliză direcțională și apoi a ieșit de pe carosabil. Corvette-ul a continuat meargă câteva zeci de metri prin iarbă.

Nu știm ce s-a întâmplat în continuare, dar șoferul se confruntă probabil cu o listă lungă acuzații. În Texas, unde s-a întâmplat incidentul, refuzul de a opri la semnalele poliției este un delict care poate fi pedepsit cu până la 4.000 de dolari ( aproximativ 3.700 de EUR) și până la un an de închisoare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide