Momentul în care un SUV a trecut peste o altă mașină mai mică – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 17 iul. 2022 Știri auto

Un șofer neatent s-a urcat pe un Chevrolet Corvette cu SUV-ul pe care îl conducea. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Există foarte multe stereotipuri care se învârt printre oameni. Multe dintre acestea sunt legate de posesorii de SUV-uri. Fie că se spune despre ei că poluează, că ocupă mult spațiu cu mașina lor sau că ar avea nevoie de acel vehicul pentru a compensa pentru ceva, stereotipurile există. Recent s-a ajuns atât de departe încât grupuri întregi de activiști de mediu militează contra acestor vehicule.

Nu întotdeauna este cazul, așa cum nici toți posesorii de mașini sport nu sunt piloți de curse.

Într-adevăr, există oameni care conduc astfel de mașini și care nu sunt interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Mașina reușește să îi urce deasupra traficului și le distrage atenția de la anumite repere care, de cele mai multe ori, sunt necesare. De asemenea, poate pe unii nu îi interesează nici dacă provoacă daune mașinii pe care o conduc. Situația materială permițându-le acest lucru.

Cu SUV-ul peste Corvette

Un incident mai inedit a avut loc pe drumurile din Statele Unite ale Americii. În cazul de față, șoferul care se afla la volanul acelui Ford Explorer nu a dat atenție împrejurimilor și s-a urcat direct pe un Chevrolet Corvette. Acesta a tăiat intersecția fără ca măcar să încetinească și nu s-a oprit până nu a trecut peste Corvette-ul în cauză.

Mașina sport pare că nu a suferit avarii serioase. Caroseria acesteia a încasat o lovitură destul de mare, mai ales în partea frontală. Lateralele încă par destul de drepte.

Singura piesă vizibil afectată este geamul șoferului. Probabil că nici inima șoferului de la volanul Corvette-ului nu a scăpat neatinsă după o asemenea experiență.

Din fericire, acesta pare să fi scăpat nevătămat în urma acestui accident.

 

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Idiots In Cars Reddit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide