Sorin Constantinescu și-a cumpărat o Dacia Duster. Ce părere are despre SUV-ul produs la Mioveni

Autor: Ionuț Vîlciu 01 aug. 2023 Știri auto

Sorin Constantinescu și-a cumpărat o Dacia Duster nouă. Ce părere are omul de afaceri, care conduce în viața de zi cu zi un Lamborghini Urus?

Dacia Duster este un model de real succes pentru producătorul de la Mioveni. Lansat în 2010, SUV-ul românesc a câștigat inimile multor fani. După două generații, SUV-ul de la Dacia încă are vânzări consistente atât în România, cât și pe piața europeană.

Dacia a introdus în decursul anului 2023 versiunea Extreme ca nivel de echipare de top. Aceste mașini se diferențiază prin diferite elemente de design, cum ar fi accente de culoarea bronzului sau tapițeria specifică de la interior.

Dacia Duster a câștigat un nou fan

Într-o formă sau alta, mulți dintre noi am aflat de Sorin Constantinescu, omul de afaceri cunoscut pentru activitatea sa în domeniul jocurilor de noroc. În viața de zi cu zi, el conduce un Lamborghini Urus modificat, căruia i-a fost adăugat un kit estetic de la Novitec. De asemenea, mașina dezvoltă acum 800 CP.

Într-un videoclip recent postat, Sorin Constantinescu ne prezintă noua sa achiziție. O Dacia Duster nou-nouță, în echipare Extreme. Mașina are ornamentele specifice și grafica topografică rezervate exclusiv versiunii de echipare Extreme. De asemenea, el ne arată că mașina are transmisie automată, de unde deducem că este vorba de motorul de 1,3 litri, pe benzină, care produce 150 CP. Pe această configurație nu este disponibilă tracțiunea integrală, așa că va putea fi disponibil strict cu tracțiune față.

Conform spuselor lui Sorin Constantinescu, mașina a costat aproximativ 21 sau 22.000 de euro. De asemenea, el se declară mulțumit de achiziția sa și spune că îi place mașina.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sorin Constantinescu YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide