Sprintul unui Mercedes AMG E63 S de la 0 la 307 km/h. Este una dintre cele mai frumoase berline de pe piață – VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 ian. 2020 Știri auto

E63 una dintre cele mai frumoase berline de pe piață!

Acest Mercedes-AMG E63 S a fost testat recent de blogerii de la publicația AutoTopNL. Această berlină este una dintre cele mai frumoase de pe piață, iar versiunea de față vine cu modificări care ar putea să o transforme în cea mai performantă mașină de familie. Mașina este filmată în timp ce atinge 307 km / h.

Până ca piața să fie acaparată de SUV-uri, sedanurile precum Mercedes-Benz Clasa E și BMW Seria 5, erau considerate printre cele mai dezirabile și luxoase vehicule de pe piață pentru oricine avea nevoie de ceva spațiu pasageri și bagaje.

Nu avem nicio informație disponibilă cu privire la ce companie este responsabilă pentru modificările de performanță ale super-sedanului, dar mașina se produce cu cel puțin 788 CP.

Aceasta este o cantitate înspăimântătoare de putere și reprezintă un salt mare peste cei 603 CP oferit de motorul V8 de 4.0 litri cu două turbocompresoare venit din standard. Mașina este acoperită cu o vopsea specială care o face distinctibilă de verziunile ieșite din fabrică, și mai este dotată cu jante aftermarket.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide