Care este, de fapt, starea lui Michael Schumacher la 7 ani de la accident și unde locuiește acum?

Autor: David Andrei 27 sept. 2020 Știri auto

Șapte ani de tăcere. Atât au primit fanii lui Michael Schumacher după accidentul suferit în 2013 în Alpii francezi. Dar care este, de fapt, starea pilotului legendar și unde locuiește acum?

GALERIE FOTO

Fosta soție a lui Flavio Briatore contrazice toate informațiile cunoscute despre Michael Schumacher până la această oră și neconfirmate niciodată de familia campionului. În cadrul unui reality show, Elisabeta Gregoraci a povestit că Schumi nu poate vorbi și comunică doar prin mișcarea ochilor.

Fotomodelul, care a divorțat de magnatul italian în urmă cu doi ani, susține că doar trei persoane, în afara membrilor familiei, au acces la Michael Schumacher. Cu siguranță, Jean Todt este una dintre ele. Șeful FIA a confirmat că l-a văzut recent pe cel cu care a lucrat la Ferrari începând cu 1996. Francezul în vârstă de 74 de ani spunea, în urmă cu două luni, că speră să-l vadă pe Schumacher la curse pentru a-și urmări fiul, pe Mick. A fost declarația care le-a dat speranțe fanilor. Ceea ce spune acum Elisabeta Gregoraci despre germanul în vârstă de 51 de ani spulberă orice urmă de optimism în privința revenirii acestuia.

Ceea ce spune Elisabeta este confirmat de către un renumit neurochirurg. Într-un documentar difuzat de televiziunea franceză TMC, Erich Riederer a explicat că Schumacher nu răspunde la stimuli și, cel mai probabil, se află într-o stare vegetativă.

Michael Schumacher nu mai locuiește în Elveția

După două intervenții chirurgicale pe creier și o perioadă petrecută în comă indusă, Michael Schumacher a fost transferat și îngrijit în vila sa de pe malul lacului Geneva.

În urmă cu un an și jumătate, soția sa, Corinna, ar fi achiziționat o proprietate în Spania. Elisabeta Gregoraci susține că Schumacher locuiește acum acolo. “S-au mutat în Spania și soția sa a construit practic un spital în casa respectivă”, a spus fotomodelul în vârstă de 40 de ani. Informațiile furnizate de aceasta au fost preluate de cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian în timpul unei vacanțe la schi, alături de familie, în stațiunea Meribel din Alpii Francezi pe 29 decembrie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide