S-a dat startul precomenzilor pentru Ford Mustang Mach-E în România. Cât costă mașina electrică?

Autor: Elena Luchian 09 iul. 2021 Știri auto

Ford Mustang Mach-E a ajuns în România. Listele de precomenzi au fost deschise. Cât costă primul model electric cu logo Mustang?

GALERIE FOTO

Cei care visează la acest model încă de la momentul prezentării oficiale pot rezerva de acum o mașină. În România, prețurile pentru Ford Mustang Mach-E încep de la 51.800 de euro. Este o sumă trecută în dreptul versiunii cu bateria de 75 kWh și cu o autonomie de 440 de kilometri.

Cu aceeași baterie, dar cu tracțiune integrală și autonomie de 400 de kilometri, SUV-ul cu emisii zero pornește de la 60.300 de euro.

Cea mai mare autonomie, 610 kilometri, îi revine versiunii cu bateria mare, cu o capacitate de 88 kWh, 269 de cai putere, 430 Nm și tracțiune spate. Pentru aceasta, care beneficiază de aportul a 294 cai putere, clienții vor plăti de la 59.800 de euro.

În vârful gamei actuale disponibile în România se situează Ford Mustang Mach-E cu 351 de cai putere și tracțiune integrală. 68.300 de euro este prețul său de pornire.

Două echipări sunt disponibile. Este vorba despre Base și Premium.

Ford Mustang Mach-E poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus

Primii clienți își vor primi mașina începând cu luna septembrie. Ford estimează că, anul acesta, se vor vinde aproximativ 100 de unități în România. În țara noastră, stocul pentru ediția specială Mach-E First Edition, cu dotări speciale și cu preț de 70.800 de euro, a fost epuizat rapid.

De anul viitor, clienții vor putea comanda mașina online. Ford oferă o garanție de opt ani pentru baterie și pentru componentele high-voltage ale lui Mustang Mach-E.

Mustang electric sosește pe piață ca rival pentru Volkswagen ID.4 GTX. Pentru vârful de gamă ID.4 discuțiile încep de la 52.644 euro. Ambele modele pot fi achiziționate prin intermediul programului Rabla Plus, care aduce o subvenție de 45.000 de lei. Bugetul alocat programului tocmai a fost suplimentat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide