Starul de la Hollywood care construieşte motociclete de 78.000 de dolari – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 18 aug. 2016 Știri auto

 


Keanu Reeves a pus bazele companiei Arch Motorcycles alături de prietenul său Gard Hollinger, un designer recunoscut în lumea motocicletelor şi vinde motociclete unicat. Primul produs al companiei este KRGT-1 şi este bazat pe prototipul pe care Hollinger l-a făcut cu Reeves în urmă cu câţiva ani şi se vinde cu 78.000 de dolari, dar preţul poate creşte în funcţie de cerinţele clientului, relatează Bloomberg

Keanu Reeves este pasionat de motoare, da nu a învăţat să meargă pe motociclete de mic, cum fac foarte mulţi entuziaşti, ci a învăţat când era deja adult, însă a strâns  zeci de mii de mile pe motocicletele din colecţie, precum 1974 BMW 750, Kawasaki KZ 900 sau 1984 Harley Shovelhead.

În 2007 Reeves a venit la Hollinger să-i ceară să modifice Harley-ul, însă Hollinger l-a refuzat. „Nu făceam eu chestii de genul asta”. Cei doi au început să vorbească despre un model care ar arăta frumos, dar pe care ai putea sta şi confortabil. Astfel a apărut un prototip argintiu cu roţi groase şi cu un rezervor îndoit precum aripa unui Bugatti.

Lui Reeves i-a plăcut atât de mult, încât a vrut mai multe modele şi pentru prietenii lui. A vrut să pornească o companie producătoare de motociclete. Nu plănuia să facă o afacere din asta, dar motocicleta era atât de „fun, încât nu puteam să mi-o scot din minte”.

Hollinger nu a fost  convins la început. Acesta avea deja o afacere în domeniu şi nu voia să pornească alta, însă după mai multe întâlniri cu actorul a decis să meargă pe acest drum.

De la prototip până ca motocicleta să intre în producţie s-au scurs trei ani de zile şi în dezvoltarea produsul au fost investiţi doar banii din fonduri proprii, deşi Keanu Reeves a refuzat să precizeze o sumă. „Când conduci o motocicletă trebuie să te facă să te bucuri precum un copil”


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide