Accident evitat în ultimul moment pe linia STB. Video cu vatmanița vitezomană

Autor: Marius Vișan 20 mai 2021 Știri auto

Un accident grav a fost evitat în ultimul moment în București. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în zona Prelungirea Ferentari, pe linia tramvaiului 23.

Mai mulți pietoni au fost la un pas să fie spulberați de tramvaiul 23 pe o trecere de pietoni.

O bucureșteancă a postat pe contul ei de pe Facebook un videoclip în care se observă cum o mamă cu trei copii, care se angajaseră în traversarea străzii pe o trecerea de pietoni, a fost la un pas să fie spulberată de un tramvai.

Norocul acestora a fost că au reacționat la timp. Femeia care ținea copilul în brațe s-a oprit, iar cei doi copii au alergat pe cealaltă parte a drumului, iar astfel tramvaiul nu a lovit pe nimeni. Din spusele martorilor, vatmanița ar fi claxonat, însă femeia angajată în traversare este surdo-mută așa că nu a auzit semnalele sonore.

”Priviți cum această inconștientă vatmaniță STB, conducând tramvaiul cu nr 23 , indicativ 134 pe prelungirea Ferentari cu o viteza neadecvată unui conducător de transport de persoane. După cum vedeți în video cu ce viteză trece, neacordând prioritate pietonilor și la fracțiune de secunda era să ia viața unei mame și celor 3 copii ai ei.

Este incredibil cum mai este încă la locul de munca având nenumărate altercații in trafic , săptămâna aceasta lovind un autoturism și a fugit de la locul accidentului înjurând, înjură pietoni și participanții in trafic, circula cu o viteză și neoprindu-se la trecerile de pietoni !!!!”, scrie pe Facebook cea care a semnalat incidentul.

Din postare înțelegem că vatmanița este cunoscută în zonă și pentru alte incidente.

Reacția Societății de Transport București

STB a anunțat că va iniția de urgență o cercetare internă a acestui eveniment și va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putându-se ajunge până la desfacerea contracului de muncă a conducătorului de tramvai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Daniela Danela / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide