Subaru confirmă o versiune mai performantă pentru BRZ. Suspensie recalibrată, frâne mai mari și jante de 18 inch

Autor: Ionuț Vîlciu 24 iul. 2023 Știri auto

Subaru confirmă o nouă ediție mai performantă pentru BRZ. Aceasta va primi jante de 18 inch, frâne Brembo și suspensie performantă.

Așa cum promis, Subaru a introdus un BRZ și mai sportiv cu ocazia weekendului Subiefest California. Cea mai performantă versiune a coupe-ului readuce sufixul „tS”, care a fost folosit în timpul primei generații a modelului. Conform Motor1, cel mai notabil upgrade constă într-un kit de frână Brembo atât pe puntea față, cât și spate. De asemenea, mașina primește etriere de frână aurii, care aduce aminte de modelele STi din trecut.

Dacă tot am pomenit de versiunile STi ale mașinilor Subaru, știm că noul BRZ tS beneficiază de o suspensie reglată STI. Potrivit spuselor celor care au văzut mașina în realitate, noul model ar beneficia de amortizoare produse de Hitachi. Este destul de interesant, având în vedere că Toyota GR86, echipată cu Performance Pack, beneficiază de amortizoare Sachs.

Subaru BRZ primește o versiune mai performantă

Noile roți de 18 inch și modificări subtile de design operate la interior și exteriorului mașinii sunt menționate de Subaru, dar nu există prea multe detalii, deocamdată. Participanții la Subiefest susțin că noul tS va fi un nivel de echipare permanent în loc de o ediție specială limitată, așa cum a fost cazul predecesorului său. Se pare că primește întreaga paletă de culori, plus insigne specifice TS, pentru a scoate în evidență caracterul mai sportiv al mașinii.

De asemenea, BRZ tS este primul model Subaru cu transmisie manuală care primește sistemul de asistență EyeSight. BRZ tS este aparent primul model care va primi sistemul, conform celor care au văzut mașina la eveniment. Ne putem aștepta să vedem această adiție și pe varianta standard a lui BRZ.

2024 Subaru BRZ tS
by u/RAMOMASTER in GR86

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Subaru


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide