Subaru dezvăluie prima imagine teaser cu noua generație Impreza

Autor: Adrian Somai 04 nov. 2022 Știri auto

Jumătatea lunii noiembrie ne va aduce o surpriză din partea celor de la Subaru, constructorul nipon urmând să lanseze pe data de 17 noua generație Impreza. Actuala generație de modele Impreza a fost prezentată în premieră în anul 2016. Până atunci însă, japonezii au publicat o primă fotografie care înfățișează silueta noului model.

Salonul Auto de la Los Angeles se apropie cu pași repezi, unul dintre modelele ce urmează a fi lansat peste Ocean fiind noua generație a hatchback-ului Subaru Impreza. Constructorul nipon a început însă campania de promovare a acestei noi generații, publicând acum în prima fază o imagine teaser. Foarte multe detalii nu avem cum să vedem încă, însă ne putem face o idee cu privire la forma noilor modele.

Nici din punct de vedere tehnic nu avem deocamdată prea multe informații oficiale despre noua generație Subaru Impreza, producătorul nipon preferând să prezinte mai multe detalii într-un cadru organizat. Chiar dacă vom face cunoștință cu noile modele la sfârșitul acestui an, noua generație Impreza este programată să își facă debutul comercial abia în 2024.

Motor boxer de 2.0 litri și tracțiune integrală

Cel mai probabil, potrivit zvonurilor de la această oră, noile modele Subaru Impreza vor fi echipate sub capotă cu deja bine cunoscutul motor boxer cu patru cilindri, cu capacitate de 2.0 litri. De asemenea, este de așteptat ca noile modele să fie echipate și cu un sistem de tracțiune integrală Subaru. Noile modele ar urma să stea mai bine și la capitolul siguranță, acestea putând fi dotate cu echipamente precum EyeSight System.

Rămâne însă de văzut dacă cei de la Subaru vor alege ca sistemul de motorizare să fie unul pur termic sau unul electrificat. În urmă cu doi ani, Impreza a primit un facelift și o versiune hibridă a motorului boxer despre care spuneam în rândurile anterioare, versiune care se putea mândri cu o putere de 150 de cai.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Subaru


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide