Subaru Outback: ce dotări are și cu ce preț se vinde în România

Autor: Adrian Somai 22 mai 2023 Știri auto

Dacă ideea unui break cu capacități off-road ți se pare interesantă, Subaru Outback este primul nume spre care trebuie să îți îndrepți atenția. Foarte popular și în țara noastră în primul deceniu al noului mileniu, atunci când încă se afla la cea de-a treia generație, Outback s-a dezvoltat mult și a ajuns în prezent la cea de-a șasea generație.

Deși este considerat un adevărat pionier în segmentul său de piață, Outback poate că nu este primul nume care îți vine în minte atunci când te gândești la achiziționarea unui astfel de model. Sigur, printre concurenții săi direcți din segment se numără modele celebre precum Audi A4 sau A6 Allroad quattro sau Volvo V60 CrossCountry. Modelul constructorului nipon merită însă toată atenția ta, are ce oferi din toate punctele de vedere.

Noua generație Outback, lansată în primăvara anului 2021, a venit în România cu o singură motorizare, și anume un motor boxer aspirat cu patru cilindri și cu capacitate de 2.5 litri. Este un motor bine cunoscut de către cei interesați de marca niponă, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin capabilitatile sale tehnice. În prezent, cea mai nouă versiune a lui oferă o putere de 169 de cai și un cuplu maxim de 252 Nm. Subaru oferă, de asemenea, o tracțiune integrală și o cutie automată de tip CVT.

Cât costă cel mai ieftin Subaru Outback în România

Lucrurile sunt destul de simple atunci când vine vorba despre prețul lui Subaru Outback în România, constructorul japonez oferind aceeași configurație tehnică alături de patru niveluri de echipare: Trend, Active, Exclusive Cross și Platinium. Prețurile pornesc de la 42.990 de euro, cu toate taxele incluse, bani pentru care vei primi nivelul de echipare de baza Trend. Apoi, prețul poate crește până la 45.140 de euro (Active), respectiv 46.140 de euro (Exclusive Cross). În cele din urmă, cel mai scump Subaru Outback din România este cel oferit alături de nivelul de echipare de top Platinium, care are un preț de 47.990 de euro.

Nivelul de echipare de bază, Trend, se dovedește a fi destul de ofertant, incluzând printre altele și următoarele: închidere centralizată, geamuri spate întunecate, faruri de ceață spate, jante din aliaj de 18 inci, lumini de zi cu LED, stopuri cu LED, faruri adaptive cu LED, sistem de acces fără cheie, spoiler pentru acoperiș, oglinzi exterioare rabatabile electric și încălzite, porturi USB, Start/Stop, volan multifuncțional, geamuri electrice față și spate, climatizare automată, volan din piele, tapițerie din ștofă și așa mai departe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Subaru


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide