Supremul SUV Volkswagen: Touareg din 2019, cu 137.000 KM, pus la vânzare pentru 51.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 26 iul. 2023 Știri auto

Volkswagen Touareg este cel mai scump și mai capabil SUV din portofoliul producătorului german de automobile. Încă de la prima sa generație, SUV-ul a fost lăudat pentru capabilitățile bune în off-road, dar și pentru confortul pe care îl oferă ocupanților.

Volkswagen Touareg este vârful de lance a gamei de SUV-uri pe care producătorul german. Este un model capabil în teren accidentat, confortabil pe asfalt, cu un nivel crescut de siguranță și dotări. Bineînțeles, aceste lucruri costă, iar Touareg nu a fost niciodată o mașină tocmai ieftină.

Actuala generație, cea de-a treia, a fost lansată în urmă cu 5 ani și a adus un salt tehnologic destul de serios, comparativ cu vechea generație. Sistemele de asistență și de confort au evoluat, la fel și tehnologia sistemului de infotainment, astfel că un Touareg bine echipat poate să se apropie de suma de 100.000 de euro.

Printre mașinile recuperate de Banca Transilvania se numără și un Volkswagen Touareg din 2019, mașină cu 137.931 de kilometri la bord. Exemplarul pus la vânzare de BT Leasing este unul foarte bine echipat și care se prezintă într-o stare estetică foarte bună.

Volkswagen Touareg din 2019, bine echipat. Merită 51.000 de euro?

Fiind o echipare R-Line, mașina are un aspect mai agresiv, cu bare de protecție mai puternic profilate, jante mari și multe accente finisate cu negru lucios. În combinație cu vopseaua neagră, toate aceste elemente conferă mașinii un aspect mult mai impunător decât în cazul versiunilor obișnuite, care folosesc mai multe ornamente cromate.

Blocurile optice din față, cât și din spate, beneficiază de tehnologie full LED, iar mașina este dotată cu sisteme de asistență precum pilotul adaptiv, recunoașterea semnelor de circulație, asistent pentru parcare cu senzori atât în față, cât și în spate, dar și senzori pentru ploaie și lumini. Pe lângă acestea, cei ce vor dori să tracteze rulote sau alte asemenea vor descoperi un cui de remorcare cu acționare electrică, al cărui buton se află în portbagaj.

La capitolul forță de tracțiune contribuie motorul de 3,0 litri V6, pe motorină, ce dezvoltă 286 CP și 600 Nm. Acesta este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte, iar puterea este transmisă către toate cele patru roți.

Pe lângă acestea, mașina are interior din piele neagră, scaune încălzite, volan încălzit, tablou de bord digital și sistem de infotainment cu conectivitate la Android Auto și Apple CarPlay și sistem audio Dynaudio. Prețul cerut pentru acest Touareg este de 51.408 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide