Surprize la Concursul de Eleganță din Villa d’Este: BMW va prezenta câteva modele noi de performanță

Autor: Bogdan Bârliga 20 mart. 2023 Știri auto

BMW le pregătește fanilor câteva surprize la ediția din acest an a Concursului de Eleganță din Villa d’Este: pe lista noutăților se află un model „foarte special” cu sigla diviziei de performanță M și un nou model M Performance electric din gama BMW Seria 7.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este se desfășoară în perioada 19-21 mai și în cadrul acestui eveniment se vor acorda o serie de premii și vom putea vedea la final o paradă spectaculoasă cu cele mai rare autoturisme prezente în acest an pe malul lacului Como.

Modele noi prezentate de BMW

Așa cum ne-am obișnuit pe parcursul anilor BMW va oferi fanilor câteva surprize în cadrul evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este. În primul rând grupul bavarez va aduce noua ediţie a modelului BMW 3.0 CSL și vom vedea acest model expus sâmbătă la Villa d’Este alături de legendarul BMW 3.0 CSL din 1973.  Modelul aniversar BMW 3.0 CSL va avea o producție limitată la doar în 50 de unități și unul dintre exemplare a fost scos la licitație în Spania cu un preț de pornire de la 605.000 euro.  Apoi vizitatorii vor putea să vadă primul model electric cu sigla Rolls-Royce, care a putut fi văzut până acum doar prin intermediul unor fotografii furnizate de companie.

BMW va prezenta câteva automobile noi despre care grupul german susține că sunt dotate cu tehnologie de avangardă. Primul pe listă este un automobil BMW M descris drept „foarte special” și un nou model M Performance electric al BMW Seria 7 ce va fi prezentat într-o imagine „two-tone” exclusivă. Modelul din gama Seria 7 pe care îl vom vedea la acest eveniment din mai este i7 M70 dotat cu un sistem de propulsie electric de 600 CP și 1100 Nm. Pe lista de noutăți se mai află noul MINI Cooper SE Cabriolet și scooter-ul electric de la BMW Motorrad.

Pe de altă parte BMW a prezentat săptămâna trecută prima fotografie oficială cu noul Seria 5. Viitorul model va beneficia și de versiuni electrice, care urmează să fie vândute sub numele i5. Conform declarațiilor lui Oliver Zipse, șeful constructorului bavarez, noul Seria 5 va beneficia și de o versiune de performanță M cu propulsie electrică. Noua generație BMW Seria 5 va fi prezentată oficial la finalul acestui an și va introduce ecranul curbat BMW Curved Display pentru interior plus noul sistem multimedia iDrive 8.5.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW, Promotor


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide